Våre medlemskap

Bedrift

Medlemskap: Bedrift

Bedrift

SPENST Lommedalen,  kan tilby dine ansatte trening på et senter med bredt utvalg i gruppetimer og personlige trenere - vi sørger for at dine ansatte lykkes.

Trening er et viktig ansattgode og har stor påvirkning på de ansattes helse og humør. SPENST ønsker at nettopp dine ansatte skal lykkes med treningen, og vi anerkjenner at behovene er forskjellige. Derfor tilbyr vi skreddersydde bedriftsavtaler tilpasset de ansattes behov og ønsker for at de skal komme i bedre form. SPENST BEDRIFT kan tilby alt fra personlige medlemskap med og uten personlig trener til større totalløsninger, med vårt unike nettverk av samarbeidspartnere og ansatte. Vi har to gruppesaler som gjør at din bedrift kan velge i tider og dager etter behov.

BLI MEDLEM:

Har din bedrift avtale med Spenst og du ønsker å bli medlem? Meld deg inn på nett via et medlemskap som passer deg. Deretter justerer vi din pris/rabatt når du henter medlemskortet ditt.

Hva tilbyr vi?

Som kunde hos oss får du en egen bedriftsrådgiver som skreddersyr trenings- og motivasjonsprogrammer for de ansatte, som passer alle nivåer uansett treningserfaring.

Det innebærer ingen økonomiske forpliktelser å inngå en bedriftsavtale med SPENST.

Vi kan tilby pakker som inneholder alt fra gruppetrening, individuell styrketrening, oppfølging av personlig trener (PT), kondisjonstrening, trening ute på arbeidsplassen, Vårt mangfoldige treningstilbud er sydd sammen slik at det skal passe alles behov.

Vi ønsker at våre bedriftskunder skal ha mest mulig igjen når de investerer i de ansattes helse. Derfor har vi utarbeidet SPENST HELSE Handlingsplaner. Dette er tilpassede treningsprogrammer etter ulike behov og aktivitetsnivåer blant de ansatte. Vi har helhetsløsningen, men deres behov og forutsetninger bestemmer hva som skal være i fokus:

Kartlegging av status og behov

Samtale og veiledning

Handlingsplan

Tester

Helseundersøkelse

Utdanne og inspirere

Forelesninger

Nettverk

Informasjonsmaterial

Forebygge og motivere

Fordelaktige priser på medlemskap

Gruppetrening på SPENST eller hos dere

Motivasjonskonkurranser

Konsultasjon med personlig trener

Skreddersydde treningspakker

Resultat og analyse

Oppfølging av tester

Statistikk

Ny handlingsplan

For en uforpliktende samtale kontakt resepsjonen for å bli koblet til bedriftsansvarlig.

Bedrift . . . . pris her

Spenst Lommedalen
Lommedalsveien 299
1350 Lommedalen
Tlf. 67 17 74 00
Faks 67 17 74 01
E-post lommedalen@spenst.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern